Onze kandidaten voor de Kamer

Naar de kiezer trek je niet alleen, het is teamwerk! In dit artikel stellen we graag de kandidaten op de Kamerlijst voor de provincie Antwerpen voor. Bekijk de voorstelling en filmpjes an alle kandidaten op de Open Vld website

Running mate – Plaats 2

Marianne Verhaert, kersverse burgemeester van Grobbendonk, wil als ‘running mate’ op plaats 2 een sterke stem zijn voor de Kempen. Ze wil vechten tegen regelneverij en wil ervoor zorgen dat hard werken beloond wordt.

Lieselotte Thys – Plaats 3

Lieselotte Thys pleit voor vernieuwing in de politiek: jong, nieuw, vrouw en blauw!

Fabienne Blavier – Plaats 4

Fabienne Blavier is voorzitster van de gemeenteraad van Mechelen. Zij heeft 4 punten: meer netto en pensioen, een betere fietsomgeving, eerlijke fiscaliteit en een beter openbaar vervoer.

Alexandra D’Archambeau – Plaats 5

Alexandra D’Archambeau pleit voor eerlijke fiscaliteit voor singles, de meest belaste categorie van West-Europa.

Abdrahman Labsir – Plaats 6

Abdrahman Labsir is schepen van Jeugd, Sport en Preventie in Mechelen en wil zich nationaal engageren voor wat hij lokaal constateert. Hij wil forse stappen zetten in zorg, preventie en veiligheid.

Edwig van Hooydonck – Plaats 7

Edwig van Hooydonck, voormalig prof-wielrenner en tweevoudige winnaar van de Ronde van Vlaanderen wil de Kamerlijst ondersteunen als echte liberaal.

Kato Mannaerts – Plaats 8

Dankzij haar werk als kabinetsmedewerkster heeft Kato Mannaerts zich leren vastbijten in dossiers. Zij wil haar enthousiasme en vastberadenheid doorzetten in de Kamer.

Christian Leysen – Plaats 1 – Lijsttrekker

Christian Leysen wil voor oplossingen gaan en niet proberen de angsten te voeden. We moeten samen werken aan een toekomst waar het beter is voor iedereen.


Dirk van Mechelen – Lijstduwer – Plaats 24

Joëlle Vandenbulck – 2e opvolger – Kamer

Joëlle wilt een harmonieuze werkvloer realiseren waar iedereen graag komt werken en betrokken is.